Saturday 15 December 2007

ΔΑΠ: Πρώτη και καλύτερη και στην νοθεία!

Tα ντοκουμέντα της ντροπής της λέρας που ακούει στο όνομα ΔΑΠ, πνευματικό παιδί της μαμάς ΝΔ. Περιγράφονται οδηγίες για την ημέρα των εκλογών, καθώς και κάποια απλές συμβουλές για το πως οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ μπορούν να νοθέψουν τα αποτελέσματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Θα αρκεστώ σε απλή παράθεση των εγγράφων.

highlights:

Ελέγχουμε σχολαστικά τα στοιχεία όσων δεν ψηφίζουν ΔΑΠ, για να αποφευχθούν διπλοψηφίες και πλαστοπροσωπίες από άλλες παρατάξεις
Εφόσον είναι εφικτό και δε γίνεται αντιληπτό από τις άλλες παρατάξεις, καλό είναι να αποφεύγουμε “διακριτικά” την μονογραφή φακέλων που σίγουρα περιέχουν ψηφοδέλτιο άλλης παράταξης, ώστε αν είναι δυνατό να ακυρωθούν κατά την καταμέτρηση
Καταμέτρηση: καλό είναι να την αναλάβει εκπρόσωπος μας, έτσι ώστε να μη σχίζονται ψηφοδέλτια κατά το άνοιγμα του φακέλου. Εννοείται ότι μπορούμε με τρόπο διακριτικό να κάνουμε κάτι τέτοιο στα ψηφοδέλτια άλλων παρατάξεων (κυρίως της ΠΑΣΠ)
Σε περίπτωση διακοπής της διαδικασίας (διακοπή ρεύματος, επεισόδια κτλ) πρέπει οπωσδήποτε η ΔΑΠ να προφυλάξει την κάλπη, τους καταλόγους, και την σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής. Αν δε γίνουν αυτά, σχεδόν σίγουρα θα γίνει νοθεία (σσ: ενώ αλλιώς δε θα γίνει! Αφού τόση ώρα περιγράφεται πως να κάνετε οι ίδιοι νοθεία!)

No comments: